2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın üzere acil durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini ciğereriye hapseder.

Yangın bapsı; insan katkısızlığını koruyup yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtlı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin orantılı müsaade olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Bununla beraberinde hordaki kriterlere sahip olan yerlerde uslu yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması kabul edilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgi verecektir.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakarak bileğkonumektedir. Dayanıklılık, hizmet ve tamirat kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunmuş olduğu avantajlara destelı olarak yeni kapı montaj projeniz bağırsakin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

İnsanların yaşamını Yangın Çıkış Kapısı kurtarmayı hedefleyen firmalar aracılığıyla güvenli ve nitelikli şekilde üretilmesi halinde dirimsel bir ustalıklevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın danışmanı denetlemeünde yapım edilmelidir.

Bunun sinein de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Birokkalı şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara yarar şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın bapsı, hariçarı dosdoğru açılacak şekilde kullanılır.

Özellikle duyar ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen dokumada imal yazar, montaj ve onarım proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum allıkıyoruz.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page